CIKGU AZRIN BIN AB. MAJID
Jumaat, 4 Jun 2010
Bakar bendera Israel
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Selamat berdemonstrasi kepada mereka yang menentang kezaliman tentera Zionis-Israel yang telah membunuh sukarelawan Islam tempoh hari. Kezaliman rejim haram Zionis-Israel wajib dihentikan dengan jihad daripada umat Islam seluruh dunia.

Selepas solat Jumaat hari ini, mereka yang prihatin sama ada muslim atau bukan muslim, lelaki atau perempuan, muda atau tua, dewasa atau kanak-kanak, semua mereka akan berhimpun dan berdemonstrasi menyatakan sikap penentangan terhadap Zionis-Israel ini. Mereka yang tidak berkesempatan berada di medan, wajib menyatakan sokongan terhadap nilai mulia yang dijelmakan oleh para demonstran.

Peringatan yang ingin disampaikan ialah jangan lidah sahaja yang berkata benci akan kezaliman Israel, tetapi di dalam poket, di bibir dan di hujung jari masih dikepit erat rokok yang menjadi produk syarikat Israel. Orang ramai membakar bendera Israel, tetapi syarikat rokok Israel membakar diri dan duit para perokok.
posted by Cikgu Azrin Ab. Majid @ Jumaat, Jun 04, 2010  
1 Comments:
  • At 23 Disember 2011 pada 10:20 PG, Blogger KamarZorrO said…

    Hai Cikgu... kamu tak ade berhutang ke. Dunia sekarang semua berhutang. Nak beli rumah pun berhutang... Tapi kalau cikgu tak pernah berhutang saya tabik.. la... Jgn suka cakap tapi senderi buat jugak... hahahaha

     
Catat Ulasan
<< Home
 
semangatku, perjuanganku

SAYA YANG BERNAMA AZRIN BIN AB. MAJID

Name: Cikgu Azrin Ab. Majid
Home: Jasin, Melaka, Malaysia
About Me: AJK Lajnah Pendidikan PAS Pusat, Naib Yang Di-Pertua PAS Kawasan Jasin, Naib Yang Di-Pertua PIBG S.K. Sri Lanang, Kg. Kelubi, Jasin.
See my complete profile

ARTIKEL LALU

BAHAN KHAZANAH

HARGAILAH MASA

BLOGGERS MELAKA

BILANGAN PENGUNJUNG BERMULA 18 FEBRUARI 2009

DESIGN BY

Blogger Templates

BLOGGER